Единият от тримата пострадали в катастрофата в Белград, които бяха спасени от певицата Цеца Величкович, разказа, че като я видял, помислил, че е в рая. Младежът разказал на лекари, че когато видял пред себе си Цеца, помислил, че е умрял и е отишъл на небето, съобщава сръбският вестник „Правда“.
„Когато отворих очи и видях пред мен Цеца, помислих, че съм умрял и съм в рая. Чак като видях, че говори по телефона с линейка за помощ, разбрах какво се е случило“, каза младежът с инициали Д. П.

Самата Цеца обясни пред репортери, че чула силен удар и веднага се втурнала да помага на пострадалите. „На моите обаждания полицията и линейката се отзоваха веднага. Дойдоха пожарникари. Всичко се случи в рамките на няколко минути. Не мисля, че това е подвиг, както вие казвате, а нормална човешка реакция“, заяви легендарната сръбска певица пред медиите.

Трима младежи пострадаха, след като колата им се вряза в стълб и се запали близо до дома на Цеца Величкович. Благодарение на помощта й те се измъкнали от горящото возило, като само единият е с опасност за живота.