Боркинята Тайбе Юсеин и гребецът Мирослав Кирчев са най-добрите спортисти на СК Левски за 2013 година, стана ясно след днешната церемония Синя звездна класация.
22-годишната Юсеин се окичи със сребърен медал от Световното първенство по борба в Будапеща през септември, с което заслужи да бъде обявена за номер 1 при жените. Кирчев се отличи със сребърен медал на едноместен каяк 1000 метра на Европейското първенство за младежи, а на Световния шампионат за мъже записа осмо място. Техни подгласници в годишната класация на СК Левски са Борислава Ганева (шотокан карате-до) и Пламен Кирилов (шотокан карате-до).

В категорията за отбор на годината бяха дадени два приза - за мъжкия баскетболен отбор, сребърен медалист от Националната баскетболна лига, Купата на България и Балканската лига, както и за женския волейболен тим, спечелил Купата на България. Треньор на годината е Петър Касабов (борба - девойки и жени). Специалният приз за млад футболист на Левски отиде при Борислав Цонев. На церемонията бяха наградени още много млади спортисти, ветерани и такива отличили се с международен принос към Спортния клуб.