Актьорът Джона Хил стана Мъж на годината на церемонията за наградите на списание GQ в Лондон, а Ким Кардашиян бе избрана за Жена на годината, съобщи Контактмюзик.
Приемайки наградата за стил от Брадли Купър, Джона Хил се присмя над първата си ученическа любов Емили, която разбила сърцето му, без да подозира, че ще стане Мъж на годината.

Риалити звездата Кардашиян напомни на всички, че пълното й име вече е Ким Кардашиян Уест. "Благодаря на списание GQ, че ме направи Жена на годината, както и на съпруга ми, че ме кара да се чувствам като Жена на годината всеки ден".

Джони Деп връчи наградата "Икона" на Иги Поп, за това че е "неспираема сила" и единственият човек ,"чието съществуване ни кара да мислим, че рок звездите са различен генетичен вид". Ван Морисън получи от Боб Гелдоф наградата "Легенда на годината" за 50-годишнината си в музикалната индустрия и 40-те си албума.

Ринго Стар спечели наградата за хуманитарна дейност за това, че "проповядва любов и мир пет десетилетия". Филантроп на годината стана Тони Блеър като признание за "неуморната му благотворителна дейност".