Криско и балета на комсомола се трудиха неуморно в къщата на VIP Brother, за да запишат видео клип към хитовото парче „Идеал Петрофф“. Под режисурата и зад обектива на Васил Къркеланов екипът преизпълни петилетката и без нито една почивка приключи снимките за 9 работни часа.

Атмосферата беше наистина гореща заради феновете на Криско, който бяха дошли около снимачната площадка и температурата в къщата, която в определени помещения достигаше 40 градуса. Финални довършителни дейности по интериора, пренасяне и монтиране на мебели и екип по почистване се извършваха под музикалния съпровод на „Идеал Петрофф“. Още на първия час всички в къщата припяваха „Дайте ми упойка, идва перестройка“. Междувременно протичаха и техническите проби на звукозаписната техника. Зрителите на Нова телевизия могат да бъдат сигурни, че няма да изпуснат нищо, казано от съквартирантите, а камерите покриват всеки сантиметър от пространството, което ВИП-овете ще обитават.

Криско и балета на комсомола се сработиха доста добре с екипа на Къркеланов. Интериорът на къщата толкова ги впечатли, че едвам се възпираха да не снимат кадри във всички помещения. Все пак крайният продукт трябва да представя музикален хит, а не интериорен дизайн. Но Нови Хан винаги е стимулирал творците.

Като едни истински труженички от социализма момичетата от балета сменяха дреха след дреха, докато накрай останаха почти без и заложиха основно на аксесоарите.

Готовият клип ексклузивно ще видят зрителите на Нова телевизия и всички фенове на ВИП Brother във VBOX.

„Соц кадър във ВИП Brother“ от септември по Нова телевизия.