Преди седмица светът научи новината, че в бразилското село Нойва де Кордейро спешно се търсят мъже за съпрузи на местните девойки, които не са виждали друг мъж освен собствените си роднини. На страница в социалните мрежи вече сърцата си предлагат десетки мъже от цял свят, които искат да зарадват екзотичните амазонки, съобщава TV7.
По света обаче има много други места, където жените са повече от мъжете и не е нужно да ходите чак до Южна Америка.

Според статистиката дори в българския Созопол съотношението между девойките и младежите е 52 на 48. Това означава, че статистически вероятността да си хванете гадже от Созопол е доста по-висока от всяко друго място. Ако мисията се окаже неуспешна, поне пък ще сте видели археологическата сензация „Созополски вампир”.

Ако все пак решите да не заложите на българското, то помислете върху следните дестинации - Киев - 54 срещу 46, което го е превърнал в световна столица на ергенския туризъм или Будапеща, където съотношението е 53 на 47.

В Китай заради различни политики положението е обратно - там има дефицит на момченца, като прогнозите са мрачни - до 2030 г. в положението на вечните ергени ще се озоват 25% от мъжете до 40 години.