Докато хайлайф клюкарите пускат слухове за знайни и незнайни кандидати за ВИП брадър, продуцентите са си оплели кошницата. Те са стигнали до споразумение с редица светски личности, чиито имена до този момент бяха съхранени в тайна. Днес обаче колегите от сп. “LOVE style” разкриха техните имена.
На 15 и 16 септември прага на Къщата ще преминат Иво Аръков, Камелия Тодорова, Ели Гигова, Елена Кучкова, Влади Въргала, Тити Папазов, Ива Екимова и Кали. Заедно с тях в играта със сигурност влизат Йорданка Христова и Евгени Минчев, за чието предстоящо участие БЛИЦ вече съобщи.

Всеки от участниците е преминал през своите трудни моменти. Голямата любов на Йорданка Христова умира отвъд Океана, Влади Вългала живя с диагноза рак, Камелия Тодорова не съжалява, че е избягала от България и е последвала любимия си мъж в Западна Европа, Ива Екимова вярва, че баща й и Дими я пазят от небето. Елена Кучкова пък получи подкрепа от приятеля си политик. Ели Гигова ще доказва, че не е глезена милионерска дъщеря, а от Иво Аръков се очаква да разкрие истината за побоя над него за раздялата с Мика.