Сп. „People“ публикува снимка от изненадващата сватба на Анджелина Джоли и Брад Пит. От снимката става ясно, че Джоли е предпочела класическа визия. Роклята й обаче е колкото класическа, толкова и ексцентрична.
Роклята на Анджелина Джоли е изработена от дизайнера Луиджи Маси от ателието на „Версаче“. Той се вдъхновил от рисунки на децата на Брад и Анджи. Гърбът на роклята е шарен, тъй като са включени принтове от творби на малките художници. Булото на актрисата също е нашарено от рисунки.

Брад и Анджелина живеят като семейство от 8 години и имат шест деца. Всяко от тях имало специална роля в церемонията. Най-големите им деца Мадокс и Пакс съпроводили майка си до олтара. Дъщерите й Захара и Вивиян хвърляли цветчета, а Шайло и Нокс поднесли венчалните пръстени. Пакс собственоръчно направил сладкиш за случая.

Дискретната церемония се състоя на 23 август и била в обкръжението на двайсетина роднини и приятели. Мястото на събитието - замъка Шато Миравал във Франция, където двойката живее и отглежда наследниците си.

„За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях, казват Пит и Джоли пред списанието и допълват: „Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство“.

В следващите дни сп. „People“ и сп. „Hello“, които са купили правата за снимките, ще публикуват сватбения албум на двойката, но засега дават на феновете на час по лъжичка.