Скандалният рапър Криско пренаписа хита си „Идеал Петрофф” в соц стил. След скандала със СЕМ, вдъхновение за соц сценария намерил в новия сезон на VIP Brother, а цензурираната версия посвещава именно на Съвета за Електронни Медии, съобщава Нова телевизия.

През изминалата седмица хитът на летния сезон на Криско и Мария Илиева стана повод СЕМ да се намеси. В типичния си стил рапърът им отговори с поредна музикална провокация. Вдъхновен от темата на новия риалити сезон на VIP Brother „Образцов дом“, Криско пренаписа текста на едни от безспорните си хитове „Идеал Петрофф“, така че да бъде приемлив дори за СЕМ.

С ВЕФ в ръка Криско ще влезе в най-строго пазената къща, превърната сега в „Образцов дом“, за да заснеме видеоклип, с който поздравява СЕМ. „Соц стайлинг, соц баби, днес е юбилеят, къде е мавзолеят“? „Дайте ми упойка, идва перестойка“, така Криско изрази очакванията си за новия сезон на ВИП Brother.

Къщата свърза името си и с друга музикална легенда – Васко Кръпката. Музикантът има най-голямата колекция от лозунги и табели от времето на соца. Част от тях Васко Кръпката дари на „Образцовия дом“ на VIP Brother, „за да помнят хората миналото и да знаят какво да избягват“.

Междувременно през изминалия уикенд се проведе и специалната Милиционерска акция на VIP Brother „Образцов дом”. На територията на Пловдив и София момичетата с къси поли бяха „порицани” от милиционерите с печати върху краката. Акцията се прие с особена носталгия от по-възрастните жени, които си припомниха времената на социализма и споделяха интересни случки от младините, когато са се крили от милицията, когато са носели къси поли.