Актрисата Дженифър Анистън би работила като организатор на партита, ако кариерата й в киното пропадне.

Анистън разкри, че обича да организира различни събирания с приятели и роднини и дори се пошегува, че може да работи като организатор на подобни събития, ако реши да спре с актьорската кариера. "Обичам да събирам хората, обичам приятелите си, които са страхотни. Виждам себе си като чудесен организатор на партита. Обичам да събирам хората на едно място, дори вече съм на път да осъществя тази идея. Имам най-различни контакти в телефона си", каза Дженифър в сутрешното шоу на британската телевизия ITV.

Актрисата сподели, че се радва на простите неща в живота. Тя обича да прекарва време с годеника си Джъстин Теру, когато не е на работа. "Любимите ми неща през почивните дни са: събуждане, кафе, Джъстин, кучетата, разходка, да прочета вестника, отивам на обяд, гледам кино, вечерям навън. Простички неща, като да се съберем с приятели на барбекю", каза Анистън.

Макар да признава, че славата има и отрицателни страни, Дженифър споделя, че не иска да бъде непозната, защото обича работата си. "Сигурна съм, че всеки, който стане известен по някакъв начин, в един момент иска да се върне във времето, когато е можел да прави каквото си иска. Тогава обаче този човек осъзнава, че няма да може да работи това, което работя аз. Обичам работата си и живота си. създадох си свят, който лесно търпи промени", казва Дженифър Анистън.