Поредна звездна среща, този път дни преди финала, имаха финалистите в X Factor. Жана, Ана-Мария и Наско имаха възможността да научат лично от Scorpions какво е чувството да излезеш пред толкова много публика и да обединяваш с музиката си хора от цял свят броени минути преди концерта на групата в София.
Изключително развълнувана, Жана не се стърпя и запя пред Клаус Майне и компания любимата си песен Holiday, Ана-Мария веднага се включи, а Наско зарапира в ритъма на Wind Of Change. Това развесели Scorpions и така всички организираха импровизиран концерт зад кулисите. Майне пожела на тримата успех на финала и след това излезе пред българската публика, която припяваше с него песните на Scorpions. Концертът премина пред препълнена зала и страхотно настроение, а срещата с финалистите от X Factor се случи благодарение на организаторите от Loud Concerts.
Съдбовна среща с публиката ще имат и Жана, Ана-Мария и Наско на финала в X Factor на 20-и декември, когато вотът на зрителите ще реши кой ще бъде победителят във втория сезон на X Factor.
X Factor – финал – 20-ти декември, 21.00 часа по Нова ТВ.