Златка Димитрова – Черната Златка, е победителят в „Биг Брадър ол старс 2013 година”. На второ място остана италианецът Лео.
Златка, която до последно крещеше, че победителят ще бъде Лео, на изпроводяк удари тежък рев със сълзи и неразбираеми нечленоразделни звуци. Лео дори тръгна да я успокоява с думите, че трябва да се радва, вместо да реве. „Боже, Господи, не мога да повярвам”, редеше на колене плеймейтката. „За теб е наградата, Боби”, проплака тя. „За тебе и за паметта на баща ми”, каза още тя.

Златка използва шоуто, за да популяризира благотворителната си кауза. В нея тя събира пари за Боби, който не може да ходи. По-рано в шоуто приятелят на Златка – Миро, намекна, че тя ще се откаже от наградата – скъп автомобил, в полза на каузата си.

Преди да научат резултата, двамата финалисти съвсем изпушиха. Те пееха песни, крещяха и викаха. Златка изпя фалшиво и шумно „Бургаски вечери", а Лео – италианска песен. Плеймейтката се опитваше да се прави на негов балет с шантави движения. Преди това двамата се накрещяха здраво, когато разбраха, че само те остават в Къщата. Когато пък видя видеото с избраните си моменти, Златка отново се разрева неудържимо, както правеше по време на цялото си участие.

Резултатът от гласуването е 40,1% на 59,9% за Златка.