Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са страстно влюбени…във  VIP Brother “Образцов дом”

Двамата водещи с ентусиазъм заснеха реплика на “Братската целувка” на Брежнев и Хоникер - един от най-известните абсурди на епохата, превърната  през 1990 г. в графит на Берлинската стена със заглавие “ Господи, помогни ми да оцелея от тази смъртоносна любов”

“Надявам се абсурдите да не продължават и до днес и да прочета някъде, че с Алекс имаме страстна любовна афера извън екрана.” - коментира шеговито Ники Кънчев и за
по- сигурно доведе и дъщеря си Софи на снимките.

Алекс се включи в майтапите като го предупреди все пак да внимава да не се засече с Иван Ласкин по тъмно.

За Ники Кънчев  VIP Brother  “Образцов дом” е личен юбилей - това ще бъде десетият му сезон като водещ на предаването.
“За мен воденето на VIP Brother е истинско удоволствие. Няма по-голямо предизвикателство от това да разговаряш едновременно с много и различни събеседници, с които накрая трябва да очертаете една мини-карта на  България, където всички процеси в обществото се виждат като на длан. Аз не съм водещ - водещият във VIP Brother е Зрителят!” - коментира Ники.

За Алекс това е третият сезон като водеща на VIP Brother.
“Моята роля е малко по-различна и отговаря на профила ми на актриса. Аз съм  “Разказвача” и превеждам зрителя през случващото се в къщата като му помагам да проследи историята. Защото  VIP Brother е своеобразен сериал, в който характерите на героите и отношенията помежду им са най-интересното и важното, което си заслужава да се види. Мисля, че идеята за соца е жестока и ще даде много ново съдържание. Нямам търпение да започне!”

Ники Кънчев ще води двата лайф епизода на предаването, а Алекс ще превежда зрителите през перипетиите в къщата три пъти седмично в дейли епизодите.

Двамата заедно могат да бъдат видяни, освен на снимката, и в първите два лайфа на  VIP Brother, когато ще отворят вратите на “образцовия дом” за новите съквартиранти - през септември по Нова!