Подготвяйки се за откриването на своята нова дестилерия през септември тази година, Tullamore D.E.W. Irish whiskey откриват кампанията Parting Glass – глобален онлайн конкурс за най-добри тостове, отбелязващи новите етапи в живота на всеки от нас.

Parting Glass е стара традиция за отбелязване на края на един етап от живота и отпразнуване на началото на следващия.

Хората, които споделят онлайн своето ново начало, имат шанс да спечелят празнична вечер заедно с 3 свои приятели.

"Чаши горе за живота нов! Каквато майката, такава и дъщерята. Какъвто бащата, такъв и синът!"; "Наздраве за Любовта! За тази която те изнервя, радва, но винаги изпълва дните ни!" - това са само част от тостовете на хората, които решиха, че ще се включат в конкурса. Какъв е вашият тост?

Наздравиците могат да се изпращат директно през "Инстаграм" или "Фейсбук", като се използва хаштагът #PartingGlassBG. Периодът за участие стартира на 9 юли 2014 г. и ще приключи на 11 август 2014 г.

Едновременно с конкурса и вдъхновени от награждавания късометражен филм A Parting Glass, представящ група момчета преди сватбата на техен приятел, от компанията са създали серия от клипове, подходящи за споделяне, с участието на същите герои, които празнуват различни моменти на ново начало.

От наздравица за нов дом през вдигнати чаши за нова работа, тези клипове могат да бъдат персонализирани и да се споделят с приятели.

Каспър МакРий, глобален бранд мениджър на компанията, коментира: "Откриването на новата дестилерия на Tullamore е истинско ново начало за нас – то отбелязва вълнуваща нова глава в нашата 185-годишна история. Вдигайки наздравица за този тържествен момент, ние искаме да видим важните събития в живота на нашите почитатели."