Бразилски съпрузи, израснали като сираци, откриха, че имат една и съща майка, пише британският вестник „Мирър”. Шокиращото разкритие е направено на живо в национален радиоефир.

39-годишната Адриана и 37-годишният Леандро се познават от 10 години и имат шестгодишна дъщеря. Семейството живее в град Сао Пауло. И двамата от известно време търсят биологичните си майки, смятайки за случайно съвпадение факта, че и двете се казват Мария.

Адриана била изоставена от майка си, когато била само на година, след което я отгледал баща й. Леандро бил изоставен от майка си на 8-годишна възраст и пораснал под грижите на мащехата си.

Адриана така и не се отказва от идеята да се запознае с биологичната си майка и се обръща към екипа на радиопредаване, което издирва изгубили се роднини. В края на разговора си на живо в ефир майката признава, че имала и син на име Леандро. „Не мога да повярвам. Леандро е моят съпруг”, изненадано отговаря жената.

Психолозите обясняват връзката между Леандро и Адриана с феномена на роднинското сексуално привличане, което възниква между двама възрастни, които са били разделени в критичните за човешкото развитие ранни години и са се събрали отново в зряла възраст.

„Сега ме е страх да се прибера у дома, защото Леандро може да не иска да ме погледне повече. Аз го обичам толкова много”, споделя Адриана пред майка си по радиото.

Двамата със съпруга й нямат официален брак, но са категорични, че ще останат семейство, независимо от мнението на хората. „Само смъртта може да ни раздели. Всичко това се случва, защото Бог така е решил”, смята Адриана.

„Първоначално бяхме истински шокирани, но след това проведохме сериозен семеен разговор и заявихме на всички, че ще останем съпруг и съпруга. Имаме толкова много общи планове. Нищо няма да ни раздели. Нищо”, категорични са Адриана и Леандро.