Лидерът на “Атака” Волен Сидеров се е забавлявал в суперскъп хотел в центъра на Париж. Скандални снимки от пролетта на 2012 г. разпространи агенция ПИК вчера.
Според Нова тв от френския хотел “Четири сезона Джордж Пети”, който е близо до Айфеловата кула, потвърдили, че Сидеров е бил техен гост. Лидерът на “Атака” е останал там шест нощи и е бил в компанията на друг човек. Целият престой е струвал близо 15 хиляди евро.

“Първоначално той е резервирал стая делукс. Но когато дойде, ние му предложихме да погледне един от нашите апартаменти. Предложихме му специална цена

- 2495 евро на вечер”,

обясниха от хотела пред Нова телевизия.

Според депутати снимките са откраднати от компютъра на Деница Гаджева, с която се предполага, че Сидеров е пътувал в Париж. Най-вероятно човек, който има достъп до лидера, е посегнал на лаптопа.

Може това да е някой от шофьорите, смята депутатът. Убеден е, че едва ли човек от близкия кръг на Волен е издал четата.

Снимките са изнесени за отмъщение.

В сряда ПИК пусна фотоси от пътуване на Сидеров и негови депутати до Куба. Там те отмаряли в луксозен хотел и се забавлявали на един от най-известните плажове в курорта Варадеро.

В началото на годината пък телевизия СКАТ излъчи репортаж, в който се разказва за романтичен воаяж на Сидеров и Гаджева отново в Париж. Двамата плащали по 1100 евро на ден само за апартамент. За едноседмичния си престой в хотел “Льо Мюрис” Сидеров платил общо 14 808 евро.

Чуколов: Разпоространяват лъжи, защото сме силни

Разпространява се лъжлива информация. Това заяви депутатът от “Атака” Десислав Чуколов вчера. В късния следобед той се обърна към съпартийците си със следия текст във фейсбук:

“Поредната лъжа и гадна инсинуация по наш адрес, съратници.

Това показва, че сме силни и че враговете ни не се спират пред нищо. Това е резултат и от яростта им, че правим всичко възможно да запазим земята ни в български ръце. Ето как само за 5 минути се смени логото от хавлията с това на поръчковата агенция ПИК. Сега какво? Сидеров е бил в резиденцията на ПИК ли? Ако остане време, ще сменя и пейзажа, какво има на масата, човека, както са направили наглите манипулатори. (Чуколов показва снимка, на която вместо логото на хотела, е сложено логото на ПИК)


По-късно от пресцентъра на “Атака” пък съобщиха: “Хотел “Фоур Сизънс Джордж Пети” отрича да е давал каквато и да е информация относно Волен Сидеров.

Днес народният представител от “Атака” Десислав Чуколов проведе разговор с висшия мениджърски екип на парижкия хотел “Фоур Сизънс Джордж Пети”. Оттам КАТЕГОРИЧНО отрекоха да са давали каквато и да е информация на когото и да е по отношение на който и да е от гостите си.

Разпространяваната лъжлива информация ще бъде предоставена в целия си обем на юридическия екип на хотела.”

Снощи пред партийната телевизия “Алфа” Чуколов попита: “Защо медиите се занимават с воаяжите на Волен Сидеров, които са платени с частни пари? Защо никой не провери воаяжите на Бойко Борисов? Те струват на българския данъкоплатец 34 милиона лева. Той возеше курви и брантии, и певачки на държавния самолет.”