"2013-та беше прекрасна година за мен. Може би най-накрая пораснах. Разбрах много неща, направих първите си стъпки в много отношения по пътя на един зрял човек".

Това каза в интервю за предаването по БГНЕС "Стилист Капанов представя" певицата Поли Генова.

"Малко по малко се прокрадва коледното настроение, особено след като заваля сняг. Зимата ми е любим сезон, защото всички мои празници са през зимата. За мен тя е не просто студ, но и забавление", сподели усмихната Поли.

Тя разказа, че за съжаление няма възможност да прекарва Нова година със семейството си. "Работя по това време от годината от 13-годишна. Празникът идва след това – януари месец", каза Генова.

Изпълнителката обясни, че дори и по Коледа да стават чудеса, тя не би променила нищо в живота си. " Благодарение на миналото си, имам това настояще и бъдещето, което най-вероятно ще имам. Ако можех да се върна за малко назад бих се върнала във времето, когато ходих на гости при баба и дядо и всички си разменяхме подаръци. Винаги си спомням с много хубави и весели чувства за тези моменти. Това би било моето коледно чудо, защото ми се иска цялото семейство отново да се събере заедно. Но може би някога, някой друг път, по друго време", каза изпълнителката.

Ако тя можеше да прави чудеса, със сигурност те щяха да са много благородни. "Ако мога да направя чудо, бих се опитала да зарадвам децата, които нямат възможност да получат топла прегръдка, подарък или изненада от близкия си човек. Хубаво е да се замислим за хората, които се нуждаят от малко човешка топлина", сподели тя.