Брад Пит и Анджелина Джоли планират четири сватбени тържества.

Звездната двойка, която има шест деца, ще започне с празненствата в Австралия, където Анджелина снима новия си филм Unbroken. Макар в момента 38-годишната актриса да се намира в слънчевия Сидни, тя ще се отправи със семейството си към скалното образувание Улуру, известно още като Айрес Рок, в Северната територия, където Брад ще отпразнува 50-я си рожден ден на 18 декември.

"Първото им тържество ще бъде в Айрес Рок, Австралия, и ще съвпадне с 50-я рожден ден на Брад през декември. Анджелина иска церемония в аборигенски стил на зазоряване", разкри запознат източник, цитиран от вестни "Дейли стар". Брад и Анджелина са заедно, откакто се запознаха на снимачната площадка на филма от 2005 г. "Мистър и мисис Смит".

Те се сгодиха през април миналата година, а в началото на 2014 г. ще сключат законен брак на интимна церемония в Лос Анджелис или в Ню Орлиънс. След това двамата ще заминат за Бахамите. Мястото е от особена важност за Анджелина, тъй като прахът на майка й Маршлин Бертран, която почина от рак на яйчниците на 56-годишна възраст, е разпръснат на острова.

Последното тържество ще бъде във френското имение на звездната двойка Шато Миравал, където ще дадат прием за приятели и роднини. "Сватба номер три ще бъде на плаж на Бахамските острови, където е разпръснат прахът на майката на Анджи. И накрая ще последва лъскав прием в Южна Франция през май, когато се провежда кинофестивалът в Кан", разкри запознатият източник.