Завърши ремонтът и преоборудването на стаи в двореца Кенсингтън, новата резиденция на принц Уйлям и Кейт и малкия принц Джордж, съобщи Daily Mail. Реновирани са детска стая, няколко бани и нова кухня, а сметката възлиза на 4.5 милиона паунда.
Всичко това се прави, за да се чувства младото семейство удобно, поясняват източници от кралския двор на Великобритания. Най- много пари са хвърлени за новата кухня, както и за превръщането на апартамент 1А в жилищно помещение на младото семейство.

Преди тези стаи са били обитавани от сестрата на кралицата – Маргарет. Въпреки това обаче, Уйлям и Кейт вероятно няма да се появят в специално ремонтираните за тях покои, тъй като вече заявиха, че възнамеряват да прекарат следващите две години в имението в Норфолк.

Това се прави, тъй като и двамата съпрузи не обичат публичните изяви и скърбят за времето, когато са били студенти и са живели много по- свободно. Сега обаче всяка тяхна поява със или без принц Джордж предизвиква бум на медийно внимание и това им се отразява зле.