Документалният филм за американския писател Джером Селинджър попадна в класацията на сп. "Тайм" на най-слабите филми за 2013 година. Списанието определя лентата "Селинджър" на Шейн Салерно като истерична, банална и прекалено дълга.

Филмът е заснет по биографията на писателя, написана от американския журналист Пол Александър през 1999 г.

Бюджетът на филма на Салерно е 2 милиона долара, а през първия месец на екран филмът успява да събере само 650 000 долара.

Сп. "Тайм" е поставило "Селинджър" на второ място в класацията. За най-слаб филм на 2013 година е обявена комедията"Дърти хлапета 2".

Една от главните роли в лентата се изпълнява от Адам Сандлър. Според изданието във филма се наблюдава отсъствие на сюжет, а шегите са прекалено груби и пошли.

На трето място е трилърът "Скитница", екранизация по едноименния роман на Стефани Майър, прочула се с вампирската си поредица "Здрач" и филмите по нея. Според сп. "Тайм" дори изпълнителката на главната роля  младата ирландска актриса Сирша Ронан, номинирана през 2008 г. за "Оскар", не успява да спаси лентата от провал.

В петицата на най-лошите филми са намерили място още приключенската фантастика "Земята: Ново начало" на режисьора М. Найт Шаямалан с Джейдън и Уил Смит, а също 3D екшън комедията "РПУ "Оня свят". В лентата Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс са полицаи, пратени от агенцията "Почивай в мир" да защитят света ни от все по-опасните създания, които отказват мирно и кротко да преминат в отвъдното.