Иван и Андрей, които изненадващо обявиха, че вече няма да водят “Сблъсък”, твърдят, че никога не са имали проблеми в телевизиите, където са работели. Според Иван тяхната фирма била една от малкото, която успявала да запази добри отношения с всички свои работодатели.
“Ние без видими причини напуснахме bTV преди 5 години, запазихме прекрасни отношения с тях. Отидохме в Нова телевизия, работихме там 3 години, напуснахме я и запазихме прекрасните си отношения. А разделите в България обикновено са с голям скандал и едва ли не завинаги”, твърди Иван в интервю за “24 часа”.

Продуцентите признават, че най-хубави спомени имат от работата си с Кеворк Кеворкян и предаването “Всяка неделя”, която на практика било и най-евтиното.

Легендарният водещ обаче не пропускал да се накара на някой от двамата. “На мен ми се кара скоро така, както баща ми не го е правил – 25-30 минути. Но и това ми е приятно дори. Като цяло се държи много добре с нас. Извежда ни по ресторанти, плаща ни сметките”, разказват Иван и Андрей.

Те разкриват, че предаването “Сблъсък” ще остане само с един водещ, кой ще бъде той обаче ще обявят през следващата година.

Двамата говорят и за личните си отношения. Андрей признава, че се чувствал щастлив от факта, че бившата му съпруга – сръбкинята Даниела има дете. Засега обаче той самият не смятал да се жени. “Ако се случи – окей, но не е в топ 20 на мечтите ми”, разкрива Андрей, който сега е със старата си любов – тв водещата на предаването “Елит” Надя.