Кървава катастрофа отне живота на млад мъж в Кърджали. На 29 юли, около 4,00 часа, на бул."Беломорски"№18, 24-годишен мъж, управляващ лек автомобил "Мазда", движейки се с несъобразена скорост се блъска в електрически стълб. Това съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
„Настъпва ПТП, при което водачът е тежко пострадал. Транспортиран е в ЦСМП –Кърджали и по-късно умира. Започнато е досъдебно производство", се казва още в съобщението.

В колата са пътували млади хора, вероятно повечето били пияни. Те се връщали от купон.

„Киро е от квартал „Байкал". Катастрофата е станала близо до дома на едно от момичетата в колата. Той я карал към тях. Ударът в стълба е близо до жилището, в което тя живее", разказаха свидетели на жестоката катастрофа пред 24rodopi.com.

Очевидци на ада на бул. „Беломорски" разказват: "Момиче викаше за помощ, заклещеният между ламарините шофьор не мърдаше".

„Не можех да извадя шофьора, беше заклещен между ламарините. Помислих, че е мъртъв. Момиче викаше за помощ. Мисля, че на задната седалка е имало две момичета. В 4,00 часа на булеварда няма жива душа. Наизлязоха съседи, пристигнаха полицейска кола и линейка", допълват шокирани очевидци.