Георги Георгиев от Хисаря, по-известен като хисарският лечител, е категоричен, че с неговите методи и билки успешно лекува камъни в бъбреците, нощно напикаване и белодробни заболявания.

Уникалните билкови комбинации на Хисарския лечител отдавна са известни не само в България, а и в много други страни по света. Плод на неговата упорита работа е билковата комбинация "Ярг-95".

"Когато приготвям билковите смеси, аз сякаш им бая", заяви Георги Георгиев.

"Представям си грейналите очи на малки и големи, възвърнали своето самочувствие, от това, че неприятното напикаване е вече спомен, представям си как камъчето бавно излиза навън от бъбрека, как болката отстъпва място на спокойствието. С билките съм в един друг вълшебен свят, искам и предавам това вълшебство на моите пациенти", споделя с нескрито задоволство от труда си Георги.

В света на билкарството се е отдал след заръка на баба си. Помни думите й до днес и не спира да ги повтаря: "Ти ще лекуваш хората! Прави го така, все едно помагаш на близките си".

"Така и правя. Взел съм от природата, за да дам на хората. За мен няма по-велико нещо от това да дарявам здраве", каза Хисарският лечител.

При силни болки в бъбреците, той препоръчва неговата билкова смес, с която до десетина минути болката отшумява. "Няма по-силна болка в човешкия организъм от болката в бъбреците", категоричен е той. Болката в бъбреците може да заблуди и най-добрите хирурзи. "При дясностранна бъбречна криза и при остър апандисит симптомите са едни и същи и лекарите могат да сбъркат. Дори са известни такива случаи, човек с бъбречни кризи да се оперира за апандисит. В това е предимството на "Ярг-95" - само минути след приемането на отварата може да се определи със сигурност, със сто процента дали става въпрос за бъбречна криза или за възпален апандисит", категоричен е лечителят.

И още едно предизвикателство има пред себе си Хисарският лечител, един от сериозните проблеми на децата и на възрастните, именно нощното напикаване. И за тази болест той има лек. Споделя, че за всеки пациент има индивидуално лечение. Успеваемостта е почти 100% без рецидив.