Касапницата на пътя продължава. Поредната жертва намери смъртта си край Нова Загора. 35-годишен мъж загина при катастрофа на автомагистрала „Тракия”, съобщиха от сливенската полиция. Инцидентът е станал около село Омарчево.
Младият мъж губи контрол над автомобила, който напуска пътното платно и се преобръща в канавка. 35-годишният мъж е пътувал в посока Бургас.

Пътният инцидентът е станал тази нощ около 02,20 часа. Шофьорът успял сам да се обади на телефон 112. Откаран е в МБАЛ „Д-р Иван Селимински – Сливен” с множество наранявания, където по-късно е починал.

Припомняме, че само за две денонощия на територията на страната станаха кървави катастрофи с много загинали. Момиче и момче намериха смъртта си при адски удар на входа на Варна вчера сутринта. При инцидента бяха ранени петима души, четирима от които в момента са в критично състояние. Баща и син загинаха при друга катастрофа на Хаинбоаз. Зловещата катастрофа стана между джип БМВ с турска регистрация, който навлезе в насрещното платно в района на село Вонеща вода и помете “Ситроен”, който от удара се запали. 20-годишно момиче и 14-годишно момче бяха ранени при кървавия удар. Днес в София смъртта си намери 64-годишен мъж от София, който получи сърдечен удар при верижна катастрофа недалеч от централата на БСП.