Зимата може и да е малко депресираща, но ако изберете правилните цветни комбинации, със сигурност ще разведрите сивотата на студа.

Стилистите подбраха палитра цветове, която отива на всякакви видове дрехи, шапки, палта, шалове, чанти и дори грим. Ако искате да изглеждате едновременно елегантно и изискано и в същото време сензационно, трябва да носите тоалети с цвят червена боровинка. Това ще е един от водещите цветове през новата година. Съчетайте го с бяло и няма да сбъркате.

Изумруденото зелено е още един отличен избор за зимата. Той е женствен и си отива с почти всякакъв нюанс кожа или коса. Зеленото може да се комбинира с почти всички останали цветове.

Снежнобялото остава вечна тенденция. То е едновременно елегантно, класическо, изтънчено и секси. Панталони, шал, чанта или часовник – само изберете какво искате в този нюанс.

Златистото е вълнуващо и смело решение за изтънчените дами. Можете да акцентирате с малко блясък например със златисти обеци или дори обувки, което ще подчертае вашия стил през зимните дни.

Сребърното е още един искрящ зимен цвят, който е добре да имате в гардероба си. Отличен избор за вечерни излизания. Светло кафявото е много топъл и елегантен цвят. Нюансите на синята слива, доближаващи се до лилаво и бордо, са изключително популярни и изглеждат магически във всяка комбинация. Независимо какво облекло сте избрали в този цвят няма да останете незабелязана.