Райфайзенбанк открива Дни на потребителското кредитиране, по време на които клиентите ще могат да кандидатстват за потребителски кредит по бърза и улеснена процедура и при преференциални условия. 15 офиса в цялата страна, включени в кампанията ще работят с удължено работно време. 9 офиса в София, и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Плевен ще работят до 18:30 ч. през работните дни, а в събота - от 10 до 14 ч.

В Дните на потребителското кредитиране, в предпразничния коледно-новогодишен период от 2 до 15 декември 2013 г., клиентите ще се възползват от изгодно предложение по потребителски кредит – сума до 7000 лв. и срок на изплащане до 7 години, без да се изисква превод на работната заплата по сметка в Райфайзенбанк, както и без да се изисква поръчител. Подадените искания за кредит в периода на Дните на потребителското кредитиране, както и до края на месец декември 2013 г., са без такса за кандидатстване, а клиентите ще получават отговор до 2 часа.

“Взехме решение в последния и обичайно много активен месец на годината да бъдем още по-близо до клиентите си и да им предложим обслужване и отношение, което отговаря на забързаното предпразнично темпо" , коментира Ани Ангелова, изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор “Банкиране на дребно”. “Тази програма е част от стремежа ни да предлагаме специално отношение и високо качество на обслужване на клиентите и да се утвърждаваме все повече като техен предпочитан финансов партньор", допълни тя.

По време на Дните за потребителско кредитиране експерти на банката ще консултират безплатно желаещите да вземат потребителски кредит за най-изгодната и удобна за тях схема на изплащане. Всеки клиент, посетил някой от 15-те офиса, включени в кампанията, ще получи подарък – коледен сувенир, а докато родителите разговарят с кредитните консултанти техните деца ще могат да се забавляват като рисуват и оцветяват.