2014 е годината на Нептун е тя е шансът ни да се измъкнем от кризата. Ако не си оправим кашите през 2014 г., ще си носим последствията 9 години. Това заяви астроложката Алена пред bTV.
Тя предрече, че ако ще има оставка, тя ще е през февруари. "Едни избори през май могат да са толкова трудни, колкото и през 2013 г.", добави Алена.
По думите й 2014 година ще носи както положителни, така и отрицателни вибрации като планетарни аспекти, както за зодиакалните знаци, така и за хороскопа на България.
"Ако протестите не приключат и ако трябва хората в центъра непрекъснато да вадим лични карти, ще изпаднем в депресия. През 2014 г. Нептун изисква политическа отговорност. Протестиращите трябва да са наясно какво искат, протестите стават безсмислени. Или искаме нещо, или не го искаме. В правителството има прекалено много хора в опозиция с духовното, което означава носталгия по една власт, която е била и няма как да се върне. Не е непреодолимо, но трябва много воля и отговорност", каза още тя.
„Негативното в годината се свежда до прекалено много „ако". От всеки един от нас ще зависи каква ще е годината. 2014 е година на Нептун, на духовността, на човеколюбието и дава безкрайно много възможности. Може да ни изненада. Хората, които до момента не са били на мястото си, ако не успеят да открият причината в себе си в първите месеци на годината, могат да изпаднат в депресия, която може да продължи цели 9 години", каза Алена.
„Всички ние имаме право да сменим работата си, имаме право да създадем щастливи семейства", подчерта Алена.