Много е вероятно "Бързи и яростни 7" да бъде отложен заради смъртта на Пол Уокър.

Управителният съвет на Юнивърсал Пикчърс е провел заседание по повод бъдещето на новия екшън филм, чието заснемане започна през септември. Продукцията е трябвало да се премести за снимки в Атланта, Джорджия, в неделя след почивката за Деня на благодарността, но най-вероятно снимките ще бъдат отменени. Отлагането на премиерата на филма, планувана за юли 2014г., също е почти сигурна.

Пол Уокър беше в ролята на един от главните герои в "Бързи и яростни" заедно с Вин Дизел и Дуейн "Скалата" Джонсън.

Продуцентите трябва да решат дали сценарият да бъде пренаписан след смъртта на звездата при обстоятелства, близки до тези във филма.

Премиерата на базирания на урагана Катрина филм на Уокър "Часове" ще бъде изтеглена напред във времето и ще бъде на 13 декември тази година.

"Пол много би искал да продължим напред. Той беше много горд с този проект. На пресконференцията миналата седмица седяхме един до друг. Той беше толкова развълнуван какво ще кажат хората като гледат филма. С този филм той искаше да покаже на хората, че е актьор. Търсеше как да покаже актьорските си умения, което напоследък не му се случваше често." Каза продуцентът Питър Сафран по повод тъжната новина.