Людмила си тръгна от "Х фактор" след двубой с Иван Радуловски. Мама Люси, както я наричат всички в шоуто, заложи на песен на Тина Търнар, а Иван си избра култовото парче на Боб Марли Aint No Sunshine When Shes Go. С изпълнението му той буквално вдигна публиката на крака.
Двамата излязоха в пряк двобой, тъй като получиха най-малко от зрителските гласове. След като двамата изпълниха парчетата си, журито отсъди в "Х фактор" да остане Иван.

"Люси ти си може би най-голямата изненада в нашия "Х фактор", ти си вдъхновението и човекът, който постигна нещо на тази сцена, което може би ти не очакваше", посочи Саня, след което даде своя глас за Иван. Любо пък за пореден път изказа възхищението си към Люси и гласува за нейното оставане. Певицата Мария си пожела като порасне да прилича на Мама Люси, както я кръсти тя гальовно. "Ти нямаш грешен тон, ти пееш като змей", подчерта Мария, но даде своя вот за Иван. Така Заки трябваше да вземе тежкото решение, а то е да остави в шоуто Иван.

"Благодаря на Бога, че участвах в "Х фактор", благодаря на менторите, на моите душички тук и на Маги Халваджиян, който много обичам", каза на тръгване Людмила.