Има много сигнали в Комисията срещу корупцията, чийто председател е Волен Сидеров, но по-голямата част са срещу ГЕРБ. Това разкри лидерът на "Атака" в предаването "Лице в лице" по bTV. "Явно са набрали смелост подобни сигналоподаватели, защото, докато управляваха ГЕРБ, те имаха страх, това го знам със сигурност, страхуваха се да подават подобни сигнали, тъй като ГЕРБ държеше цялата власт, имаше възможност да действа и икономически да смачка нечий бизнес и прочее, и прочее", каза Сидеров.
"Сега се отпушва страхът от ГЕРБ. Страхът от БСП и ДПС ще се отпуши, като паднат те от власт. В следващата комисия, тогава ще има сигнали срещу БСП и ДПС. Сега също има срещу техни депутати, включително ето даже последния път имаше срещу депутат от БСП, имаше срещу депутат от ДПС. Разгледахме го в държавната комисия въпреки съпротивата на представителите на ДПС в комисията", заяви Волен Сидеров.

Той обаче разкри, че когато в Комисията ксрещу корупцията стане дума за представител на някоя от партиите, които са в парламента, веднага техните членове в комисията започват с процедурни хватки да бавят разследването. "Започват едни разсъждения сега нашата комисия дали има функцията да прави това или няма, за кокошката и яйцето и всичко това утрепва доста от времето и енергията…", каза лидерът на "Атака".

Сидеров коментира и въпросът за държавната субсидия за партиите. "Можем да се издържаме от членски внос и дарения. Няма проблем да падне субсидията, но тогава трябва да падне и ограничението за дарение. Освен това трябва да се сведе до нула и издръжката за БНТ и БНР", отсече Сидеров.

"БНТ и БНР са медии, които работят в обществена полза. Не могат да се сравняват с партиите, за които може да се спори дали работят в обществен интерес", рязко отвърна водещата Цветанка Ризова. "Годишната издръжка на всички партии, получили право на субсидия е 48 млн. лева, а само БНТ поиска 94 млн. лева за 2014 г. Двойно повече! Когато една партии иска да изрази позициите си и да се чуе мнението й трябва да си плати, всяка медия, включително и вашата, си има тарифа. Ако медиите започнат да отразяват безплатно партиите, тогава съм с две ръце "за" да паднат субсидиите", обобщи Сидеров.