Веселин Маринов, един от най-обичаните български поп изпълнители и верен приятел на Албена, за поредна година ще застане пред верните си почитатели в курорта, за да изпълни най-новите песни от последния си, 26-ти албум „Островът на любовта“, както и най-популярните си хитове. Концертът е в събота, 27 юли, на откритата сцена до хотел Добруджа. Входът е безплатен, а визитата на Веселин Маринов е в чест на 45-годишния юбилей на Албена.
Албумът "Островът на любовта" включва 13 песни: На 25; На една целувка разстояние; Островът на любовта; Почти до мен; Лятна жълта рокля; Приятелю мой; Безкрайна любов и др.
"Живеем в толкова трудни времена – години, в които дори надеждата за нещо по-хубаво и за един по-смислен живот, даже и в най-големите оптимисти, угасва. Нарекох новия си албум "Островът на любовта", защото все още вярваме, че Нея я има.
Казват, че в изкуството има магия, значи и в музиката има. Затова ми се иска тези 13 песни да успеят да се превърнат във вашия вълшебен щит срещу обезверяването, което животът ни налага и да ви покрият с онзи защитен воал, който да съхрани надеждите, че тази Любов я има и че за всеки от нас съществува такъв остров, където всичко е топло, красиво и цветно, защото там нашите мечти са реалност, там чувствата ни са споделени, там е онази голяма и истинска Любов, която ни чака", казва певецът в уеб сайта си.