Актьорът Джордж Клуни сподели, че се чувства късметлия за това, че е срещнал красивата и преуспяваща Амал Аламудин и тя се е съгласила да стане негова съпруга.

Холивудският вечен ерген предложи брак на Амал през април, вярвайки, че тя е истинско богатство и връзката им ще бъде много щастлива.

Очаква се двойката да се ожени през септември в близост до езерото Комо в Италия, където Клуни има къща. Той сподели, че иска да покани на сватбата да пее Лана Дел Рей, защото годеницата му й е голяма почитателка. "Джордж ще направи всичко това да се случи. Той вече говори с мениджъри на Лана с покана тя да пее на церемонията", разкри източник, близък до актьора.

28-годишната изпълнителка пя на пищната сватба на Ким Кардашиян и Кание Уест през май. "За разлика от Кание Джордж не я познава лично, така че е готов да плати солидна сума за това. Но парите не са проблем. Той би направил всичко, за да направи жена си щастлива", обясни той.

Според източници от музикалните среди Лана не е отговорила на предложението, тъй като все още го обмисля. Нейни близки разкриха, че певицата е притеснена за репутацията си и за кариерата си, ако се съгласи да пее на две от най-големите сватби за годината.