Миналата вечер се проведоха вторите Номинации за Big brother All Stars 2013, по време на които предложенията от Изповедалнята бяха излъчени директно на останалите Съквартиранти. Италианецът Лео беше първият обявен, след като неговият отбор загуби в седмичната игра. Той беше последван от Златка Райкова, Пенка и Джийсън Брад Люис, които бяха най-често предлагани за изгонване от шоуто.
Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ ще избухне епичен скандал между безмълвно враждуващите Маги Желязкова и Пенка. Въпреки привидното безразличие, емоциите на двете ще се отприщят и за първи път гласно ще изкажат мнението си една за друга. След като Златка Райкова и Златка Димитрова направиха опит да скрият запаси от храна за „черни дни“, днес те ще бъдат обвинени от Пенка в кражба. Негодуванието на Маги от несправедливите обвинения на Пенка ще бъде толкова голямо, че ще прерасне в истински конфликт, надскачащ битовите теми в Къщата. Как ще се развие скандалът между двете и дали доскорошната търпимост ще свърши веднъж завинаги, ще разберете тази вечер.
Сред многото пререкания за храна, всеки един от Съквартирантите тайничко си мечтае за богато меню и деликатеси. Довечера Big Brother ще постави Мисия на най-силните мъже в шоуто - Киро Скалата и Финдо. Чрез специални приспособления за създаване на вакуум, те ще получат възможността да се преборят за истинско угощение в Къщата. Как ще се справят двамата спортисти с предизвикателството? Какво ще получи победителят и какво победеният, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.