Руслан Мъйнов вече е намерил жената на сърцето си. Актьорът гледа на живота през розови очила и дори планира да създаде семейство и деца, предаде “Монитор”. Звездата от екипа на шоуто „Комиците” по bTV обаче за момента не смята да дава подробности кое е момичето, излекувало раните в душата му след 5-годишната връзка с актрисата Александра Сърчаджиева.
„Приятелката ми е умна, амбициозна и не е актриса. Тя се занимава с бизнес. Но засега не искам да се показва в публичното пространство. Не желая да стане както при връзката ми с Алекс. Навсякъде тръбяха за нас, че живеем заедно, и в един момент нещата се разсъхнаха”, казва пред списание Story комикът.

Новата изгора е променила Мъйнов дотолкова, че той в момента се оглежда и за по-голям дом. Дали това ще е панелка или кокетна къща в столичен квартал, все още не е ясно. За новия период от живота на Руслан говори не само усмивката, която не слиза от лицето му. Освен това за няма и половин година комикът отслабна близо 20 килограма. Той твърди, че магията се крие в диетата „Зоната”. Но хората от близкото му обкръжение заподозряха, че вталяването е резултат не толкова на правилното хранене, а на намесата на нежна женска ръка.