Чаровният принц се намира в мечтите на всяка жена. Той е този, който кара дамите да вярват в романси – приказките, случващи се в реалността. Той е този, който блести и се откроява над всички останали мъже. Така че, ако се чудите как може да спечелите женското внимание, отговорът е много прост – трябва да се превърнете в чаровния принц или поне да се държите като него.

Преди някой да възроптае, че човек трябва да бъде себе си, нека помисли – ако това беше точно така, щеше ли да има толкова много самотни хора? В крайна сметка всеки човек се променя с бавни крачки през цялото време. Хората се учат от другите, възприемат техните съвети, навици и похвати с надеждата, че това ще ги направи по-добри.

Така че, господа, вижте кои са характеристиките на Чаровния принц, който би разтопил всяко женско сърце:

1. Той е спасител. Чаровният принц е този, който идва на помощ в моментите, в които жената се нуждае от подкрепа. Подобно поведение говори, че на вас ви пука за човека отсреща и то не само като сексуален обект. Всяка жена би се впечатлила от мъжа, който идва да я избави от мъките – точно както в приказките!

2. Той е галантен. Галантността е вродено качество на добрия мъж. Научете се да правите път на дамите, дори да идва вашият ред. Вдигнете нещо изпуснато на земята, услужете с химикалка или пък задържайте асансьора, за да влезе дамата, която бърза. Това ще ви представи в добра светлина и ще ви помогне да завържете разговор.


3. Той се бори за жената, която иска. Покажете на жената, която харесвате, че сте готови да направите всичко, за да я спечелите. Дори това да означава, че трябва да разкарате всички други мъже около нея. Не пестете усилия. В никакъв случай не се дръжте като разглезено хлапе, което не получава това, което иска. Жената трябва да разбере, че няма нещо, което да ви откаже от нея. Преодолейте всички други ухажори и заслужете нейното внимание.

4. Той умее да преследва (в хубавия смисъл на думата). Една наистина страхотна жена винаги ще го играе трудно, за да накара мъжа да се помъчи да я спечели. Затова повечето пъти преди началото на каквито и да е отношения, има така наречената фаза на преследване. В нея вие трябва да покажете, че наистина ви пука и не бихте се отказали. Дори това да означава, че трябва да приемете размотаване, отмяна на срещи или пък знаци, че и други мъже се въртят наоколо.

5. Той има принципи. Чаровният принц е човек на принципите. Той държи на думата си и винаги прави това, което е обещал. Така че, ако отправите някакво обещание към жената, която харесвате, постарайте се да го спазите. Ако все пак нямате тази възможност – извинете се, обяснете причината и задължително се реванширайте!