Малкият Уард Майлс е роден три месеца и половина по-рано. Когато неговата майка Линдзи успя за първи път да го вземе в обятията си, таткото, професионален фотограф, извадил фотоапарата си, за да увековечи момента. След това той документира първата изключително трудна година на своя син, за да подчертае неговия кураж. Неговото видео е ода за живота, но също и забележителната работа на докторите и сестрите, които направиха това малко чудо възможно. Едно видео, колкото разтърсващо, толкова и пълно с надежда.

Сега вече малкият Уард е пораснал и трудните ммигове са останали далеч в миналото, а родителите му се чувстват най-щастливите на света. Мъникът е изпълнен с живот и расте усмихнат и весел.

Малкият Уард Майлс е едно истинско чудо не само за родителите си, но и за всички лекари и медицински лица, които са се докоснали до него и които са се борили за живота му, полагайки денонощно грижи за него

А трогателната му история обикаля мрежата, докосвайки сърцата на милиони и карайки сълзите от очите им да се стичат, а накрая усмивка да изгрее на лицата им. Сайтът  tva.canoe.ca е само един от многото, които публикуваха историята му.