Ваня не знаеше, че купуваме сим-карти, за да гласуваме за нея. Аз съм от старата генерация руски възпитаник и зная, че трябва да помагам на приятелите си. Това коментира по телефона от Дагестан бизнес партньорът на Червенкова Али Алиев в "На среща" с Люба Кулезич по Нова тв.
"Гаспажа Калезич", обърна се той към водещата. Трябва ли да давам обяснения на ВИП Брадър и на Нова телевизия за това, че ще направя приятелски подарък на Ваня, попита риторично той. И допълни: Излиза, че във вашата страна наказват за приятелство.

Днес Червенкова отива на детектор на лъжата, на който ще се подложи, за да докаже, че не е знаела за въпросните карти за гласуване от Русия. Самата тя изтъкна, че води дела до дупка с хората, които я обиждат. Много съм обидена, разплака се тя пред водещата.

Червенкова дойде с адвокатката си Екатерина Димитрова, за да се защити срещу Мира Радева, която размахвала нейни банкови разпечатки и е нарушила законите за банковата тайна. Радева разкри, че Червенкова има запорирано имущество.

Държавата води дела вече 17 години за неправомерно върнат данък, потвърди Червенкова, но заяви, че делата са напълно несъстоятелни.

Безапелационна съм и безпардонна към хора, които ме обиждат. Мира Радева е само една пееща готвачка. Не е никаква социоложка. Аз размахвала ли съм нейните договори и документи за фирмата, която тя взе от мъжа си, разбесня се Червенкова.