Апликация, която позволява на потребителите да разполагат с цялата си музикална колекция навсякъде, по всяко време и на всичките си устройства, e най-новото попълнение в хъба от мобилни приложения на VIVACOM. VIVA Jukebox предоставя достъп до облак, който осигурява на потребителите възможността да качат в своя профил до 11 000 песни, независимо от техния размер, и да свържат до 10 устройства към него. Приложението прави споделянето на любимата музика с близки и приятели бързо и лесно.

Всички песни, добавени във VIVA Jukebox, автоматично се качват в регистрирания потребителски профил в облака. Стартовият пакет включва възможност за качване на 250 парчета, като чрез различни действия - свързване с Facebook и Twitter акаунт, канене на приятели и др., потребителите получават допълнителни бонуси. Така, напълно безплатно, всеки може да съхранява в музикалната библиотека до 1000 песни и да ги свърже към 2 устройства. VIVA Jukebox предлага и платени профили (Premium и Ultimate), които само срещу 2-3 лв. на месец дават на потребителите възможността да качват повече парчета и да ги споделят с по-голям брой устройства. Цените са ексклузивни само за абонати на VIVACOM.

VIVA Jukebox може да бъде изтеглено без заплащане от VIVA Apps. При активиран допълнителен пакет за мобилен интернет или абонамент на мобилна тарифа Net&Call, приложението не черпи от включените MB на максимална скорост. При липса на включен мобилен интернет в плана или активиран допълнителен пакет, цената на MB се определя в зависимост от тарифния план.