Тази вечер от 20:00 часа Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще се сдобие с още една звезда. Поп-Фолк певицата Райна е дванадесетият Съквартирант на новия сезон и днес тя ще изненада звездите с появата си по време на лайв изданието. 
Довечера зрителите ще станат свидетели на първите Номинациите на Big Brother All Stars 2013. Съквартирантите ще получат възможността да изразят своето отношение един към друг на живо в лайв студиото на предаването. Всеки от тях ще сподели своите впечатления от звездите и ще предложи участниците, които да напуснат Къщата, още в началото.
Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат политологът Таня Буруджиева, телевизионната водеща Калина Крумова, журналистът Георги Неделчев и изпълнителят DJ Дамян.
Само два дни след старта на формата, Съквартирантите ще се впуснат в първата Номинационна игра - „Зашеметени мушички“. Звездите ще се разделят на два отбора, показвайки за първи път в Къщата пластичност, съобразителност и чувство за хумор.
Как Съквартирантите ще посрещнат Райна и кои ще бъдат първите изправени пред Номинации, едва два дни след старта на Big Brother All Stars 2013,  зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.