Публикувани във Фейсбук снимки от ловен излет в планина Беласица, на които се вижда и началникът на Общинска служба „Земеделие и гори“ в Петрич Антон Изгоренков, който е в болнични от няколко месеца, предизвикаха остри коментари сред петричките ловци.
Снимките са качени в социалната мрежа от колега, решил да се похвали добрия улов – два глигана и една лисица. На фотографиите Изгоренков е без пушка, облечен с анцуг.

„Може да е излязъл да подиша чист въздух. Но хората трябва да знаят дали Изгоренков не удължава болничните си само,за да отложи уволнението от поста си“, коментират авджиите.

Пред Struma.bg набеденият ловец Изгоренков е категоричен: „Всичко това са долни глупости. Аз не ходя на лов. Отивам в планината да се раздвижа. Качвам се на колата на приятелите си и отивам да дишам чист въздух. Това е полезно за заболяванията ми. Не е човешко някой да се опитва да се възползва от здравословното ми състояние и да прави инсинуации. Наскоро излязох от болница и не се лишавам от излети, които са полезни за мен“.