Напрежението между Ели Владкова и Русата Златка удари тавана. Пред очите на всички съквартиранти в „Биг Брадър“ те се скараха толкова жестоко, че стигнаха до бой. Ели заля в лицето Златка, а русата бомба й отвърна с удар в брадата.
Това беше част от мисията на двете, която подло им беше поръчана от Биг Брадър минути по-рано в изповедалнята. От успешното изпълнение зависеше бюджета в първата седмица от престоя на съквратирантите.

Те, обаче, не се усетиха цяла вечер, че са свидетели на театър. По време на предишните караници Черната Златка също щеше да се разплаче, дори се закани, че ако двете не спрат да се карат, тя ще си тръгне. Недялко пък се усъмнил в началото, но после им повярвал. „То си личи, че няма шега“, сподели той пред Пенка, която се възмути от поведението на двете дами.

Последният скандал се разигра късно вечерта. След като си размениха ударите, Русата Златка се разрева неистово като малко дете и поиска да влезе в изповедалнята. Тя се сви на две и предизвика съчувствието на Киро Скалата и Джийсън. В същото време бившата любовница на Пеньо Мангъров – Ели, налагаше с лед удареното си лице, след като се оказа, че ударът не е бил бутафорен.

След като истерията стигна връхната си точка, Биг Брадър най-накрая се смили и разкри пред съквартирантите, че всичко е било сценарий. Това позволи на Ели Владкова да захвърли омразната черна перука, под която й се налагаше да крие слушалката, в която уфлираше Биг Брадър. 

Бивша любовница на Пеньо Мангъров влезе в "Биг брадър"