Снощи тръгна поредното издание на Big Brother All Stars, като в къщата в Нови хан ще съжителстват участници от шоуто през изминалите години и от други риалити формати. Въпреки апломба снощи ще се окаже, че големите звезди на сезона ще си бъдат Русата и Черната Златка.

Първа от новите съквартиранти бе представена Ели Владкова, победителка в семейния Big Brother. Двете със Златка Райкова получиха и веднага мисия - да се карат непрекъснато заради несъществуващ мъж, който бил отнет на Ели от плеймейтката. Най-потърпевша се оказа другата Златка, която на няколко пъти изпадна в недоумение от тежките думи и опити за физически бой между двете.

За голямата награда ще се бори и станалият наскоро татко на близнаци Лео. Италианецът нашумя именно след участие в това риалити, след което проби на музикалната сцена, а над три години водеше и собствено кулинарно предаване. Известният най-вече с рисунките си по лицето талант от X Factor Джейсън Брад Люис също ще бъде част от шоуто, като в първите минути на изявата си нескопосано се опита да се направи разочарован от премиера на страната.

Компания в къщата ще им правят още моделът Маги Желязкова,  Киро Скалата, Денди и Станислав Илиев - Финдо от "Сървайвър 2".

Продуцентите ще разчитат на колоритните образи на Недялко от Ямбол и нереализираната Мис България Пенка. Ромката се изяви веднага с разкритието, че е зарязала своя спонсор Пуфи и вече имала гадже - не толкова богат, но по-млад.

Черната Златка пък невинно подхвърли, че е бременна, но след като съквартирантите започнаха да любопитсват и коментират темата, бързо уточни, че се шегува. Но призна, че няма нищо против да дари приятеля си Миро с наследник.