Той работи в жандармерията -  на протестите е с каска, шлем и щит.

Протестиращите на галено го наричат "робокоп". От началото на протестите е имал повече от 250 извънредни часове в редиците на живите вериги пред парламента.

Работата му е да пази обществения ред. Когато има напрежение и безредици - да ги овладява. Преди месеци е получавал вода и цветя, днес вече не е така.

"Може би те се измориха, може би се озлобиха спрямо нас. За тях ние сме хора, които пазим престъпници. Може би защото като цяло ние се налагаме да наложим някакви правила. Ходим с оборудване, което на някои се струва агресивно и от тези фактори се остава грешното впечатление, че сме агресивни, а ние искаме, по-скоро охраняваме обществения ред", разказва той пред БНТ.

Твърди, че целта им е да няма провокации, всичко да става с мирни средства, признава обаче, че е нормално, когато има някакъв контакт между полицаи и протестиращи, да има и леко ранени.

"Много рядко бием, много рядко. Това става, когато започнат да ни замерят с бутилки, псуват ни, идват и ни казват, че сме убийци, еничари. И като не може да се овладее вече тълпата..."

Предполага, че някой има интерес от цялата тази ситуация – протести с месеци. Но всички искат нещата да се променят за по-добро.

"Ние не сме изроди, ние също сме нормални хора. Имаме семейства. Трябва да се намери решение, трябва да има консенсус. Не може да блокираме една столица за такъв дълъг период от време", призова той.