- Станке, как празнувахте победата във "ВИП Брадър"?

- С правилните хора. Събрахме се и разговаряхме много. Но не можах да спя. Чух се с майка ми по телефона, която каза, че ме подкрепя и че всичко е наред. Страхувах се да не изложа близките си. Не искам да се срамуват от мен.

- В шоуто излъчиха кадри как плачете. Каква беше причината?

- Това е заради един разговор с Мира Радева, която ми каза, че трябва да нося повече поли и рокли. Но съм преценила за себе си, че не мога да се обличам в рокли. Просто защото не ми отиват. Имаше една мисия, заради която трябваше да ме гримират и да се облека елегантно. Така ме свалиха на нивото на Мира Радева. Беше ми тъпо. Ако съм слаба - да. Но на жена с моята физика такива дрехи не отиват. Затова бях малко афектирана.

- Разбрахте ли, че антиправителствените протести продължават?

- Да, казаха ми. Подкрепям хората. Хубаво е, когато имат искания и определена позиция, я преследват докрай.

- Вашето име беше в листите на ГЕРБ в Сливен. Защо искахте да сте депутат?

- Това беше гражданска квота. Аз съм от Сливен и хората там ме обичат. Искаха ме, за да им помогна с каквото мога.

- Кой и как ви покани?

- Покани ме Деси Танева - една жена, която се е доказала в Сливен. Тя е помагала много както за града, така и за околните села. След това имах и други разговори.

- С Цветан Цветанов ли?

- Да, той е много готин човек. Винаги много е подкрепял нашия спорт. Държеше на нас. Уважавам го. Беше важно да говоря с него, защото съм невежа и не съм наясно с някои неща.

- Какво искахте да промените?

- Спортните училища, клубовете - от години никой не ги финансира и спортът в България загива. А трябва да се гледа напред. Много е трудно за всички.

- Семейството ви може ли да живее без вашата помощ?

- Брат ми е по-голям от мен, е безработен. Майка ми го издържа, а тя работи за 450 лв. Хубавото е, че имаме градина, животни. Но и при това положение някои хора пак не могат да свързват двата края. Аз, разбира се, помагам. Но какво ще стане, ако и аз нямам възможност?

- По време на шоуто казахте, че нямате мъж до себе си, защото мъжете, с които излизате, ви използват. Как се отнасят мъжете, с които сте излизала?

- Да, случвало се е. Излизаме, а аз плащам. Но не искам да го коментирам. Мъжете вече гледат колко пари има жената, каква е. Но с мен винаги са се отнасяли с респект.

- Жълтата преса писа, че голямата ви любов е борецът Кирил Терзиев. Каква е истината?

- За мен жълтите вестници са голяма простотия. Вместо хората да си купят един хляб, дават пари да четат подобни неща. Явно се кефят. Киро, Руди (Радослав Великов), Мишо (Михаил Ганев) са мой набор. Аз ги обичам и уважавам като братчета. Трудно е да се поддържат любовни отношения там, където си вадиш хляба.

- Кога се прибирате в Крушаре?

- След ден или два.

- Какво си спомняте от детските години там?

- Помагах на родителите си. Учих в спортното училище в Ямбол. Спомням си, че като дойде четвъртък, и парите вече са свършили. И ходихме да крадем зеле от градините между жилищата.

- Популярна сте с хубавите суджуци, които правите сама. Направихте ли и тази година?

- Тази година още не. Но виното стана, успях да го направя.

- Успяхте ли да се чуете с треньора ви Симеон Щерев?

- С бат' Симо - не. Видях го само по скайп по време на "ВИП Брадър". Но съпругата му Мария и цялото му семейство беше на финала на шоуто, за да ме подкрепят.

- Кога започвате подготовката за олимпиадата в Рио де Женейро?

- Тези неща ще ги уточним, когато той се прибере в България. И не знам какво ще се случи след 3 години. Всичко може да стане. Контузия - и приключваш. Сега го карам ден за ден. Аз искам да имам и семейство. Но първо трябва да срещна правилния човек. Да имам мъж, човек, който ме подкрепя. И да знам, че каквото и да се случи, той ще каже: "Аз съм с теб". Това е много важно.