Мъж от Детройт очевидно е готов на всичко, за да отмъсти на своята бивша съпруга. 59-годишният Алън Марковиц – известен собственик на стриптиз клуб, който скоро ще се появи и в риалити шоу по Cinemax – е все още разстроен от факта, че неговата жена е имала афера с човек, когото той е познавал преди около две години, пише Business Insider.

Именно поради тази причина той решава да купи къщата до тази на новата двойка и да издигне статуя с гигантски среден пръст в тяхна посока. Благодарение на прожекторите хората имат възможност да виждат 3,6-метровия паметник по всяко време на денонощието.

„Отдавна я преживях – казва Марковиц. – Това е предназначено за него. Затова, че не е мъж.“

Статуята струва приблизително 7 хил. долара и е поставена в задния двор.

Ленка Туохи, за която се смята че е дъщеря на бившата съпруга на Марковиц, публикува в Twitter снимка на статуята – така, както се вижда от прозореца й – със следния текст: „Колко ненормален трябва да си, за да купиш къща до бившата си съпруга, а след това да поставиш статуя като тази? Много изискано, Алън.“

Марковиц притежава три стриптиз клуба в Детройт. Той твърди, че къщата му е била показана съвсем случайно от посредник. Веднага щом я е видял о обаче, „кармата“ си е казала думата.