Диплома за създаване на перфектните условия за почивка и подготовка на участниците в Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда", благодарствено писмо и статуетка получи хотел Магнолия във ваканционно селище Албена.

От 8 до 16 юни 2014 хотел Магнолия в Албена бе домакин на осмото издание на международния фестивал на изкуствата „Утринна звезда". Организатори на събитието са сдружение „Арт академия „Утринна звезда" - официален представител на Международния Танцов Съвет - CID-UNESCO и комплекс Албена.
Президентът на фестивала, Кирил Костадинов сърдечно благодари на комплексния управител на хотел Магнолия Николай Кръстев и целия му екип за проявения професионализъм, внимание и грижа за гостите. Наградата е голямо отличие за домакините, което ще утвърди и запази приятелските отношения и по-нататъшното ползотворно сътрудничество между „Арт академия „Утринна звезда" и Албена.

Участници в събитието бяха стотици деца и млади хора от България, Молдова, Украйна, Русия, Македония и Грузия, които имат пиетет към различните видове изкуства.  Фестивалът „Утринна звезда" се заражда през 2008 година и се провежда традиционно във ваканционно селище Албена. Във фестивалните програми са застъпени на конкурсни начала повечето от формите за художественотворческа изява: танцово изкуство, изобразително изкуство, художествено  творчество, фолклор,поп музика, театрално изкуство и т.н.