Родните и чуждите звезди вече отпрашиха по морета и океани, за да се отдадат на релакс през най-после усмихналото се лято. Някои - по собствени къщи и вили, други - по екзотични местенца. Немалко наши певци, актьори и тв водещи вече се снабдиха с биваци край брега и в планината, а някои отдавна инвестираха и в имоти в чужбина.
Последният, който се похвали с вила в Гърция, е Георги Христов, пише "Стандарт". Той я купил наскоро и не може да й се нарадва. Тези дни се върна за малко от там, за да се види със стария си приятел Филип Киркоров. Жоро дори го поканил на гости в южната ни съседка. Кога ще се случи това, засега не е ясно, но старата дружка на Христов, Нели Рангелова, положително ще прекара част от лятото във вилата му. "Къщата не е голяма, но е уютна и близо до плажа. Отдавна мечтаех да имам такова местенце. Курортът е малък и много приятен и от години ходя там в къщата на мой приятел, а сега най-сетне имам и своя", споделял доволният Георги Христов.

Бизнесменът Петко Димитров заведе съпругата си, танцьорката Яна Акимова, на втори меден месец в Бразилия. Двойката замина без малкия Доминик, който се роди през май. Две баби и две гледачки се грижат за бебока в къщата им в софийското село Владая. Яна пък побърза да прати снимка на роднините си от Копакабана в Рио. Тъй като Петко Димитров е заклет футболен запалянко, не е изключено дестинацията да е била избрана заради световното първенство по футбол, което завършва в неделя.

Кланът Халваджиян редовно наема вила в Тоскана, в която се събира цялото войнство - от Мария Игнатова и Димитър Рачков до Гала. То се наслаждава на спокойния живот край басейна. Кремена, която е фен на рустикалния стил, държи още на сауната, фитнеса, джакузито, парната и турската баня. Халваджиянови имат и роднини в Италия, а и са живели там преди години.

Упоритата мълва носи, че Борис Солтарийски скоро ще мине под олтара. Музикантът от "Ку-ку бенд" бил предложил брак на приятелката си Аделина Димитрова, нашумяла с участието си в риалити формата "Умна и красива", където остана втора. Преди дни двойката бе на романтична екскурзия в Лондон. Там певецът е поискал ръката на младата дама. Освен това Борис щял да става татко.

Мария Гроздева и семейството й винаги предпочитат собствените владения в Синеморец. Много от актьорите обаче избират балкана. Там се крие звездата от "Комиците" Христо Гърбов, който от години успява да запази името на селцето в тайна, въпреки че със съпругата му Иглика Трифонова показаха вилата си. Секссимволът на 80-те години, Иван Иванов, отдавна се е оттеглил в село Оборище и пише стихове и романи.

Никол Станкулова, която е живото доказателство, че красивите жени могат да бъдат и умни, натрупа висок рейтинг с решението да "ваканцува" в лагера на актрисата бизнес дама Евелина Борисова край Каварна. Там очарователната синоптичка на Нова ще вае хармония между мускулите, душата и секси формите, докато практикува дузина спортове - от височинна тренировка със специална маска през стрелба с лък и голф до кану. Всъщност фенове на Никол я зърнаха миналата седмица на Панчаревското езеро да мери сили с мачовци в състезание.

Камерън Диас обаче се наслаждава на соло почивка в Маями. 41-годишната звезда гордо показва тена си над оскъдните бикини. И има защо. Тя се слави с едно от най-хубавите тела в шоубизнеса заради здравословния начин на живот, който води. Написа дори и книга, така че сега излага плодовете на своя труд по плажовете на Флорида.

Аманда Сейфрид не се разделя със своето куче Фин, където и да отиде по света. Звездата от "Който оцелее, ще разказва" се похвали в социалната мрежа Инстаграм със снимка върху сърф, на който е качила своя любимец. Родената в Пенсилвания 28-годишна блондинка прекарва ваканцията си при свои приятели в Уилямстоун, Масачузетс.

Папараци пък разкриха най-новата светска двойка сред кинаджиите. Зак Ефрон и Мишел Родригес бяха уловени да се прегръщат и целуват на рибарска лодка в Италия. В момента актьорите са на почивка в живописната Сардиния, а медиите писаха, че отношенията им са "приятелски". Все пак Мишел е известна със своята бисексуалност. Последната й връзка беше с британския топмодел Кара Делевин, с която се раздели само преди два месеца. Явно обаче на красавец като Зак дори тя не може да устои. Според очевидци, те се гушкали непрекъснато и се държали доста интимно. Очевидец дори е написал в социалната мрежа Twitter: "Зак и Мишел са най-странната двойка, която съм виждал. Поведението им е доста объркващо и трудно за разбиране." 35-годишната звезда от "Бързи и яростни" е с 9 години по-голяма от Ефрон, но явно и това не е проблем за двамата.