Бургазлия от месеци се опитва да сезира всички възможни институции за почти денонощни викове за помощ, които чува от съседен апартамент, но не получава съдействие от никъде, пише Иван Трендафилов до burgasnovinite.bg.
"В продължението на месеци момиче от входа до нас крещи за помощ, чуват се викове и крясъци. Звънях 3-4 пъти на полицията, а те се оправдават, че щом входната врата е затворена, нищо не могат да направят. Според мен момичето е задържано насила защото едва ли някой би търпял такова нещо. Често се чуват и пиянски крясъци на мъж", твърди Трендафилов. Той е изпратил тревожния сигнал, който според него е свързан с насилствено задържане на жена против нейната воля в апартамент в Бургас,

"Ако може, публикувайте и адреса, ако случайно някои полицай реши да се задейства - ул. "Св.Патриарх Евтимий" 118 ет., 4., ляв", е написал още мъжът.

От месеци от апартамента се чували всекидневно плач и крясъци и това безпокои и тревожи всички наоколо, най-вече заради евентуалното състояние на момичето, уточнява притесненият бургазлия.