Имам причини да мисля, че най-голямата любов може би вече ми се случва. Андрей е „необходима дивотия” в летния ден. Той е национално богатство. Това признава в Бориса Тютюнджиева в интервю за списание „LOVE style“, където първи път проговаря за отношенията си с тв продуцента.
Красавицата е категорична, че водещият по никакъв начин не я е толерирал по време на участието й в риалити шоуто „Къртицата”.

„Андрей е едно „зло”, което не пускаше фандък на никой в името на професионализма и работата си“, казва моделката. „Всички участници се молихме да зърнем Иван в следващото изпитание. Аз специално ден и нощ се молех и за някоя и друга ядка, но не бях отразена”, разказва тя.

Дали след като вече смята, че е срещнала най-голямата си любов Бориса мисли за брак и деца? „Не мога да кажа, че отхвърлям идеята за брак занапред, но на този етап от живота си не вярвам до такава степен в силата на тази дума“, отговаря Бориса.

23-годишната красавица не мисли и за деца. В момента иска единствено да се отдаде на приятните хора около нея и на професионалните си ангажименти.