Българка, живееща в градчето Дюмон в Ню Джърси, е в неизвестност повече от месец. 18-годишната Мила Костадинова липсва от 2 юни и никой не знае нищо за нея. Семейството на момичето не вярва, че може да си е тръгнало просто така и да не се обажда на никого, предава BiT TV
Преди изчезването Мила си е купила билет за България, където живее майка й, но той е останал неизползван. В профила й в Туитър тя е постнала думички: Ейми Уайнхаус, цигари, орел с тагове: бездомна, нощуване в нечий дом. Мила е постнала и състоянието си: "чувствам се депресирана".

"Ако не знаеш какво, по дяволите, да говориш, млъкни. Ако не знаеш какво, по дяволите, да правиш, седни.", е мотото на профила на Мила в Туитър.

На 29 май, три дни преди да изчезне, тя е написала в Туитър: "Това е просто един от онези дни, когато просто не искам да се събуждам. Всичко се прецака. Всичко е гадно. #FUCKOFF".

Два дни по-късно, на 31 май, Мила е написала: "И така, аз вече не живея у дома. Специални благодарности на хората, които се грижат за мен и че ми дадоха цялата свобода на света."

Прокуратурата разследва изчезването, като предполага, че нещо се е случило на тийнейджърката. От там обаче отказват подробности. Не е изключено Костадинова да е забъркана с наркотици.

В САЩ са посочили и телефон, на който да се звъни, ако някой знае нещо повече за Мила - 201-226-5532.