„Трагични новини за здравето на Анджелина Джоли!“ С такова заглавие излезе американският таблоид „Ок“, а материалът бе илюстриран със снимка, на която актрисата е положила тъжно главата си на раменете на Брад Пит.
В публикацията се казва, че след последните операции здравословното състояние на Джоли се е влошило и лекарите се опасяват за живота й. Съобщава се също така, че Брад Пит е зарязал всички ангажименти, за да може да бъде до жена си. Засега техни представители не коментират публикацията. Както се знае, този май актрисата си направи двойна мастектомия, за да намали вероятността да получи онкологично заболяване. Каза, че не иска да причинява скръб на децата си, като ги изостави на млада възраст заради рак на гърдата. По думите й, след операциите й били поставени импланти, така че нямало никакви видими следи, освен съвсем малки шефове.

Този юни Анджелина Джоли навърши 38 години. Миналото лято след операциите тя и мъжа й се появиха няколкократно на обществени места. Но от септември, след като бе с децата в Австралия, тя избягва камерите. По данни на „Ок“ в момента ежедневно минава сложни медицински процедури и май нещата не отиват на добро.